Kaas Aanbiedingen

Bij Kaaskraam hebben we regelmatig nieuwe aanbiedingen beschikbaar. Dit wisselt dagelijks al niet wekelijks. Blijf op de hoogte van de aanbiedingen van KaasKraam en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de Kaas Aanbiedingen.

Voor al onze producten geld natuurlijk, vers van het mes en vacuüm verpakt bij jou thuis geleverd. Wanneer je voor 13:00 uur besteld wordt het dezelfde dag in behandeling genomen.

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Houdbaarheid van onze kazen

Uw kaas wordt vers door ons geleverd. Alle harde kazen zijn vanaf het moment dat u de vacuümverpakking hebt geopend tenminste 30 dagen houdbaar, mits koel bewaard (< 7 graden). Alle zachte kazen dient u in een afsluitbare kunststof doos in de koelkast te leggen. Deze kazen kunt u minimaal 8 dagen bewaren. Op elke kaas vindt u een etiket met de exacte houdbaarheidsdatum, de zogeheten THT-datum.

Hoe we jouw kaas verpakken en vers bezorgen.

De kazen worden vacuüm verpakt en in stevige, degelijke dozen verzonden. Hierdoor kunnen we de kaas goed vervoeren en is levering over lange afstanden geen bezwaar. Wij zijn erg gefocust op kwaliteit en durven ook te garanderen dat de kaas goed aankomt. Ook is de verpakte kaas bijzonder geschikt om te verwerken in cadeaupakketen en relatiegeschenken.

Cheese Sale