Nog even en dan is het weer Vaderdag. Dit jaar valt Vaderdag op zondag 21 juni. Vaderdag wordt in zo’n beetje heel Europa gevierd, al valt het niet overal op dezelfde dag.

Het is de dag waarop je wilt laten zien dat je vader bijzonder voor je is. Daarom ben je op zoek naar een origineel cadeau. Een leuk knutsel cadeau doet het altijd goed op Vaderdag, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus die je aan je vader kunt geven.

Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren je vader verrast met lekkere snoepjes of cadeautjes met een persoonlijke tekst of foto erop. Uit onderzoek blijkt dat veel vaders graag gereedschappen voor Vaderdag zouden krijgen. Maar dat is best lastig, want welk apparaat zou je vader kiezen?

Ben je nu op zoek naar iets anders, iets origineels? Dan hebben wij iets leuks voor je. Er zijn namelijk maar weinig vaders die niet van kaas houden. Zeker bijzondere kazen zijn erg leuk om cadeau te geven. Deze kazen zijn gemaakt om van te genieten en uitstekend te combineren met wijn of bier. Precies op tijd voor Vaderdag hebben we twee hele bijzondere, nieuwe kazen in ons assortiment, van de kaasmaker Boer’n Trots. Daar ga jij je vader zeker blij mee maken.

Vaderdag, is jouw vader ook zo gek op kaas?

Is jouw vader ook zo gek op kaas? Dat komt goed uit. Kaas is een heel geschikt Vaderdag cadeau. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Kies een aantal lekkere kazen uit en combineer deze bijvoorbeeld met een mooie fles wijn of een paar flesjes speciaalbier. Wil je het cadeau een echt luxe uitstraling geven, dan kun je er ook nog een paar glazen bij doen. Je kunt de glazen eventueel nog laten voorzien van een persoonlijke tekst voor je vader. 

Kaas en wijnpakket

Met kaas als Vaderdag cadeau scoor je zeker punten. Zie jij je vader al genieten van een heerlijk kaasplankje? Een kaas cadeau is er voor elk budget. Het gaat tenslotte om het gebaar. Je bepaalt zelf hoe groot of duur je het kaas cadeau maakt. Je vader wordt hoe dan ook gelukkig van zo’n lekker en leuk cadeau. 

Speciale kaas voor Vaderdag

Is je vader een echte fijnproever die wel weet wat lekker is? Kies dan voor de kazen van Boer’n Trots. Deze echte ambachtelijk gemaakte kazen komen uit Twente en worden gemaakt op Landgoed Kaamps. De boer doet dit op een zo duurzaam mogelijke manier. De beste melk krijgt hij als hij goed voor zijn koeien zorgt. Dit doet hij door goede voeding en daarom zaait de boer extra klaver in de weide. Hierdoor zijn minder meststoffen nodig, dat is goed voor de koeien en voor het milieu.

En dat niet alleen, je proeft het ook aan de kaas. De Boer’n Trots kazen zijn nog smeuïger, door de zachtere vetten in de melk. Het ontbreekt de koeien aan niets. Ze bepalen zelf wanneer ze naar buiten gaan en wanneer ze gemolken willen worden. Ze hebben zelfs massageborstels in hun stal. Een blije koe geeft heerlijke melk en daar kun je verrukkelijke kaas van maken. Dat ontdek je als je de kazen van Boer’n Trots proeft.

We beginnen met twee nieuwe kazen van Boer’n Trots in het assortiment van KaasKraam.com die je vader zeker lekker zal vinden.

Boer’n Trots pikante boerderijkaas met karamelkorst

Houd je vader van een pikante, oude kaas? Dan maak je hem blij met de pikante Boer’n Trots boerderijkaas met karamelkorst. Deze oude kaas is licht zoet, heerlijk pikant en super romig. Een bijzondere combinatie die voor een echte smaaksensatie zorgt.   

Dat deze kaas een uitstekend Vaderdag cadeau is blijkt wel uit de gouden plak die boer Herbert met deze kaas heeft gewonnen tijdens de World Cheese Awards.

Boer’n Trots geitenkaas met honing en tijm

De Boer’n Trots geitenkaas met honing en tijm is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook een feest om te zien. De topping van tijm en korenbloemen geven deze kaas een bijzondere, feestelijke uitstraling.

Deze kaas wordt op een ambachtelijke manier gemaakt, waarbij tijdens de bereiking honing en tijm worden toegevoegd. Dit geeft de geitenkaas een heerlijke, kruidige en iets zoete smaak.

Deze overheerlijke kazen bestel je eenvoudig op onze website. Wij snijden ze vers na je bestelling en verpakken ze hygiënisch. Daarna versturen we de kazen met PostNL, zodat ze op tijd in huis zijn voor Vaderdag.

Zie het speciaal samengesteld kaaspakket: Borrelpakket Stoer

boerentrots-pikant met karamelkorstboerentrots geit met honing en tijm

Doe een kaasabonnement cadeau met Vaderdag

Weet je zeker dat je vader erg blij wordt van kaas? Geef dan een kaasabonnement cadeau. Elke maand de lekkerste kazen in huis. Moeite met kiezen? Dat is geen probleem, we selecteren elke maand de lekkerste unieke, ambachtelijke kazen en sturen deze naar je op. 

Wil je meer informatie over het kaasabonnement? Neem gerust contact met ons op. En natuurlijk adviseren we je ook graag over de perfecte kaas voor je Vaderdag cadeau.