Sinds deze maand zijn wij de samenwerking aangegaan met ‘Kokkerellen met Suus’. Want kaas is heerlijk op brood, als snack of zo uit het vuistje. Maar verwerkt in de lekkerste recepten wordt het helemaal smullen. Nog meer reden om elke dag te genieten van de lekkerste kazen. Echte kaasliefhebbers krijgen geen genoeg van het gele goud. En de juiste kaas geeft een recept echt een flinke upgrade. Van gemiddeld recept naar culinaire beleving.Maar welke kaas kies jij? Experimenteren is leuk, maar kant en klare recepten zijn natuurlijk veel makkelijker. Volg de recepten van Kokkerellen met Suus op de voet en maak kennis met de bijzonderste en lekkerste kazen.

Waarom zou u kokkerellen met Suus?

Suzanne laat op haar foodblog ‘Kokkerellen met Suus’ de lekkerste recepten zien. Recepten die voor iedereen makkelijk te maken zijn. Want lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn. Hierbij gebruikt zij het liefst verse, pure producten. Pakjes en zakjes laat ze daarbij achterwegen. Je eet dus niet alleen lekker, maar ook nog gezond! De samenwerking met KaasKraam.com is een logische stap. KaasKraam levert de beste kwaliteit bijzondere en ambachtelijke kazen. Veel kazen zijn afkomstig van kleinschalige, lokale kaasboeren in binnen- en buitenland. Deze kaasboeren maken de heerlijkste kazen, met passie voor hun vak. Zij blijven dicht bij hun natuurproduct waardoor er unieke en eerlijke kazen vervaardigd worden. Wil je eens een recept van Suzanne proberen? Bezoek dan haar website Kokkerellen met Suus.

Ontdek de lekkerste kazen

KaasKraam is altijd op zoek naar de lekkerste kazen. Zodra er eentje ontdekt wordt, willen wij dit met je delen. Ook Kokkerellen met Suus zal verschillende kazen gaan delen via Instagram. En natuurlijk overheerlijke recepten ontwikkelen met verschillende soorten kaas.Deze recepten zijn zowel terug te vinden op de foodblog van Suzanne, als op deze website bij onze ka​​as recepten. Alle kazen die gebruikt worden in de recepten zijn eenvoudig en snel te bestellen via de webshop KaasKraam.com. Door onze super snelle levering is jouw bestelling, in Nederland en België, de volgende werkdag al in huis. Je kunt meteen beginnen met kokkerellen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw kaas zo vers mogelijk te houden. Daarom wordt jouw kaas pas gesneden als jouw bestelling bij ons binnenkomt. Netjes en hygiënisch vacuümverpakt wordt jouw kaas verzonden. Zo kun je optimaal genieten van de unieke smaakbeleving van onze exclusieve kazen.

De lekkerste recepten met kaas

Uiteraard is kaas al onweerstaanbaar, zonder dat daar recepten aan te pas komen. Maar met kaas is nog zoveel meer mogelijk. Kaas laat zich moeiteloos combineren met hartige en zoete ingrediënten. Uit de oven, als fondue, warm of koud bereid, in voor- hoofd en nagerechten, overal is kaas toepasbaar. Ook voor vegetariërs zijn er geschikte kaas recepten beschikbaar. Want KaasKraam heeft speciale vegetarisch kazen in het assortiment. Zelf experimenteren met de lekkerste kazen? Maak jouw keus uit het unieke en uitgebreide assortiment op KaasKraam.com En heb je zelf een heerlijk recept ontdekt met een van onze kazen? Laat het ons gerust weten, dat vinden wij leuk!