Kaascadeau met Bier

28.50

Met dit Kaascadeau doe je elke bierliefhebber een groot plezier. Niet alleen drie prachtige Hollandse kazen maar ook drie heerlijke prijswinnende speciaalbieren zitten in dit kaaspakket.

Categorie:

Productomschrijving

Kaascadeau met Bier

Met dit Kaascadeau doe je elke bierliefhebber een groot plezier. Niet alleen drie prachtige Hollandse kazen zitten in dit kaaspakket. Maar ook drie bieren van één van de succesvolste micro brouwerijen in Nederland. Bird Brewery is met deze speciaal bieren al meermalen in de prijzen gevallen, ook internationaal. De kazen zijn speciaal gekozen bij elke type bier. De FUUT is een blond, fruitig en lichthoppig bier en past goed met de Jonge Geitenkaas. De KOEKOEK is een blond, droog en fris bier, ideaal bij de Boerenkaas met Fenegriek. Tenslotte de VINK is een bier met volle body, tropische hoppen en een mooie bitter. Heerlijk bij een stuk oude kaas Old Friends. Om het helemaal af te maken is een kaasdip met Vijgen en Port stroop toegevoegd. Verrukkelijk!

Verzending

De kaas komt vers van het mes en wordt vacuüm verpakt, waardoor de kwaliteit altijd verzekerd is. Het geheel wordt feestelijk verpakt en gepresenteerd in een mandje. Mocht u hier verdere vragen over hebben, mail dan gerust naar info@kaaskraam.com

aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen
0
0 beoordelingen
1 Ster
0%
2 Ster
0%
3 Ster
0%
4 Ster
0%
5 Ster
0%
Beoordelen

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.

Schrijf een beoordeling
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen “Kaascadeau met Bier”