Staat uw vraag en/of antwoord er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail naar info@kaaskraam.com of bel met onze klantenservice.

BESTELLING & BETALING

Kies uw product naar keuze, voeg het toe aan uw winkelwagen en reken af. Zodra u hebt afgerekend, ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw bestelling.

Als u uw bestelling hebt betaald en u de bevestigingspagina hebt bereikt, is uw bestelling doorgekomen. Soms kan het zijn dat u de bevestigingsmail iets later ontvangt of dat deze in uw spambox staat. Wilt u zeker weten of u deze ontvangen hebt, stuur ons dan even een e-mail naar info@kaaskraam.com. Dan controleren we het direct voor u.

Via PayPal, iDEAL, Bancontact/Mister Cash, SOFORT Banking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment, Credit Card of achteraf in onze winkel.

De betalingen lopen via Mollie.nl, een van Nederlands beste internetkassa’s. Uw betaling wordt veilig afgehandeld via uw eigen bank. Op uw bankafschrift ziet u dat u de betaling aan KaasKraam hebt gedaan, inclusief het ordernummer en/of kenmerk.

Dat kan alleen met bestellingen die vooruit gepland zijn. U kunt uw bestelling tot 12:00 uur op de dag van bestelling annuleren. Daarvoor kunt u ons een e-mail sturen naar info@kaaskraam.com met vermelding van de reden.

VERZENDING & BEZORGING

Bestelt u voor 13:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Bestelt u later op de dag? Dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. 

Op de dag van verzending ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket online volgen. Ook kunt u het geplande bezorgmoment wijzigen, mocht u dat willen. Mocht u niet thuis zijn op het moment van afleveren, dan wordt het pakket bij uw buren afgeleverd. Als uw buren niet thuis zijn, komt PostNL de volgende werkdag standaard nog een keer langs. Ook doen ze een briefje in uw brievenbus na een eerste en tweede afleverpoging, waarmee u (eventueel) een andere bezorgafspraak kunt maken.

Bestelt u voor 13:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Bestelt u later op de dag? Dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. Meer informatie over de verzendtijd naar het buitenland vindt u hier.

De aanlevering van de bestellingen vinden plaats op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Op zondagen en algemeen erkende feestdagen bezorgd PostNL niet.

De kazen worden vacuüm verpakt en in stevige, degelijke dozen verzonden. Hierdoor kunnen we de kaas goed vervoeren en is levering over lange afstanden geen bezwaar. Wij zijn erg gefocust op kwaliteit en durven ook te garanderen dat de kaas goed aankomt. Ook is de verpakte kaas bijzonder geschikt om te verwerken in cadeaupakketen en relatiegeschenken.

RETOUREN

Als u binnen 14 werkdagen nadat uw bestelling bij u is bezorgd een bepaald product bij nader inzien toch niet wilt hebben, dan kunt u het aan ons retourneren. Download hiervoor het retourformulier via onze webshop en voeg dit formulier bij het product dat u retourneert. Het is wel van belang dat het product compleet is en (indien mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking met originele productstickers.

Let op: deze regeling geldt niet voor verse producten, kaas en kaasspecialiteiten.

Als de levering niet overeenkomt met het bestelde of niet voldoet aan de versheidseisen, moet dit per omgaande gemeld worden en worden vervolgens afspraken gemaakt over de retourprocedure.

OVER ONZE KAZEN

Uw kaas wordt vers door ons geleverd. Alle harde kazen zijn vanaf het moment dat u de vacuümverpakking hebt geopend tenminste 30 dagen houdbaar, mits koel bewaard (< 7 graden). Alle zachte kazen dient u in een afsluitbare kunststof doos in de koelkast te leggen. Deze kazen kunt u minimaal 8 dagen bewaren. Op elke kaas vindt u een etiket met de exacte houdbaarheidsdatum, de zogeheten THT-datum.